• Søndre Skole
  • Rasmussensvej 23, 4600 Køge

Tekst

Mens 9. klasserne var i praktik, og 8. klasserne knoklede med projektopgaver - havde skolens øvrige elever fra 0. - 7. klasse emneuge med overskriften Dansk kultur.

Der blev arbejdet med forskellige fokusområder på holdene.

HC Andersen - Flygtninge i dag og i 1943 - Børne-TV gennem tiderne - Danske forfattere - Benny Andersen - Danske videnskabsmænd - Grønland - Dansk musikkultur - Gamle og nye lege - Dansk madkultur - Bjørn Nørgaard og Danmark oppefra.

Torsdag eftermiddag havde vi et velbesøgt Åbent Hus for forældre og bedsteforældre.

Steen Rosenberg den 17-12-2018
    Dansklærer
    Vi søger en dygtig og engageret lærer, der er tydelig og er stærk i relationerne til elevgruppen fra 1. til 5. klasse.
    Fagligt har vi brug for, at du har kompetencerne til og interessen for at have to danskhold, 1.-5. Øvrige undervisningsopgaver kan være idræt, madkundskab og engelsk.
    Læs hele stillingsopslaget på Køge Kommunes hjemmeside, www.koege.dk, hvor du også kan søge stillingen online.

Ansøgningsfrist mandag d. 21. januar 2019, kl. 12.00.