• Søndre Skole
  • Rasmussensvej 23, 4600 Køge

Søndre Skoles Trivselsdag.

Onsdag d. 13.9 havde Elevrådet planlagt Trivselsdag for alle elever med aktiviteter udendørs og fremstilling af "En high five" til skolekammeraterne, der lyser torvet op ved Aulaen.

En dag, hvor eleverne var sammen store og små med venskabsklasserne - og hvor der var fokus på fællesskabet og på bevægelse. En fornøjelse at se store og små løbe rundt hånd i hånd!

Steen Michael Rosenberg den 05-09-2017
    Lærer søges til musik og idræt, 2. – 6. klassetrin
    Vi søger en dygtig og engageret lærer, der er vild med at undervise i musik, idræt og evt. svømning. I forvejen har vi dygtige lærere i de to fag, så du vil komme til at samarbejde med kompetente fagkollegaer.
    Læs det fulde stillingsopslag på www.koege.dk . Det er også her, du søger online.

Ansøgningsfrist mandag d. 25. september kl. 10.00.

Maja Felicia Rubæk Londorf den 10-08-2017
    UNI-login

Nu kan du få et UNI-login, som du kan bruge, når du skal se informationer om dit barn fra skolen.
    UNI-login kan både bruges til at logge på ForældreIntra og "min uddannelse"

Man kan fortsat bruge det gamle Forældre login, men dette udfases i løbet af skoleåret 2017/18.

Sådan får du dit UNI-login den første gang, du skal anvende det: (tryk på pilen)