• Søndre Skole
  • Rasmussensvej 23, 4600 Køge

Emnedage i uge 47

Kulturuge - Fællesskabets styrker.

Fokus på alt det, vi kan sammen. Stomp, kor, kreativitet, gøgl, musik, kunst, ture ud af huset, filmproduktion, superhelte, udsmykning af skolegård og meget meget mere har præget uge 47 på Søndre Skole.

Steen Rosenberg den 19-01-2018
    Søndre Skole søger læsevejleder

Da vores læsevejleder er blevet læsekonsulent i kommunen, søger vi hendes afløser. Vi forventer, at du er uddannet læsevejleder eller er i gang med uddannelsen.

Læsevejlederen forventes at
    • understøtte og tage initiativ til at udvikle den pædagogiske og didaktiske praksis, herunder den sproglige udvikling i alle fag
    • formidle viden inden for skriftsproget
    • vejlede og samarbejde med kolleger om tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af undervisningen, herunder tests
    • understøtte fagligheden i en inkluderende sammenhæng
    Læsevejlederen arbejder primært forebyggende, men kan også arbejde foregribende og indgribende.

Ansøgningsfrist onsdag den 24. januar, kl. 12.00.

Hele stillingsopslaget kan læses på www.koege.dk - det er også her, du kan søge stillingen online.

Maja Felicia Rubæk Londorf den 10-08-2017
    UNI-login

Nu kan du få et UNI-login, som du kan bruge, når du skal se informationer om dit barn fra skolen.
    UNI-login kan både bruges til at logge på ForældreIntra og "min uddannelse"

Man kan fortsat bruge det gamle Forældre login, men dette udfases i løbet af skoleåret 2017/18.

Sådan får du dit UNI-login den første gang, du skal anvende det: (tryk på pilen)

• 22-01-2018
    3.b Skole/hjem-samtale · 3B