• Søndre Skole
  • Rasmussensvej 23, 4600 Køge

Indvielse af Søndre Skoles nye kunstværk!

Fredag d. 2. juni klippede Borgmesteren den røde snor over til Søndre Skoles store, fælles kunstværk, som forhåbentlig i mange år fremover kan nydes af store og små.

Alle elever har malet deres egen unikke brik, og alle brikker er slutteligt sat sammen til et fælles motiv for at hylde fællesskabet og alt det, vi kan sammen.

Billedet er støttet økonomisk af Køge Kommunes Kulturpulje med 10.000 kr., hvilket vi er meget taknemmlige over.

• Anette Zahle den 22-06-2017
    Fantastisk idrætsdag!
    Der har været fuld fart på alle torsdag d. 22. juni på græsset ved Ravnsborghallen.
    Alle 8. klasse-elever klarede opgaven med at holde styr på både rundboldturnering og spændende aktiviteter for store og små i bedste stil.

Steen Michael Rosenberg den 02-05-2017
    DropMob på Søndre Skole - Faglighed og trivsel går hånd i hånd

Søndre Skole tilmeldte sig i foråret 17 DropMob konceptet. Siden oktober har elever, personale, ledelse, kontaktforældre og skolebestyrelse været i gang med at udarbejde en  fælles antimobbestrategi for at forebygge og håndtere mobning på skolen og i SFO. Strategien skal erstatte vores nuværende handleplan, Stop Mobning.

Eleverne har lavet handleplaner for, hvordan man i klassen forebygger og håndterer mobning, personalet har haft en temaeftermiddag om emnet, kontaktforældrene har en aften i februar givet deres bidrag - og ledelse og skolebestyrelse har løbende været en overordnet del af processen.

I løbet af uge 18 blev Antimobbestrategien sendt til høring blandt de kontaktforældre, der var med i februar samt i arbejds- og personalegruppen.

På Skolebestyrelsesmødet i slutningen af maj blev den endelige Antimobbestrategi godkendt.

vh Steen Rosenberg, skoleleder